A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664507.7414.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Veste buna pentru toti angajatii din Romania. Angajatorii ar putea oferi 6.000 de lei pentru vacanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-05-2015, ora 12:28

Veste buna pentru toti angajatii din Romania. Angajatorii ar putea oferi 6.000 de lei pentru vacanta

Articol de Madalina Irimia
De la 1 iulie, angajatorul va poate da peste 6.000 de lei pentru vacanta de vis. Deputatii din Comisiile de munca si buget au aprobat un proiect de lege care prevede ca toti angajatorii trebuie sa prevada bani in bugetul anual pentru a le da angajatilor vouchere de concediu.

Proiectul de lege prevede ca angajatorii sa ofere bani de concediu intr-un cuantum de maximum sase salarii minime pe economie.

Indiferent ca lucreaza la stat sau la privat, din aceasta vara toti angajatii ar putea primi vouchere de vacanta. Aceasta suma de bani va fi dedusa mai apoi din impozitele si taxele angajatorilor. Legea urmeaza sa primeasca miercuri votul final din partea deputatilor.

Deputatii din doua comisii au modificat marti legea privind acordarea voucherelor de vacanta. Toti angajatii, si bugetarii, dar si cei din mediul privat, ar putea primi bani inainte de a pleca in concediu. in functie de generozitatea patronilor, cuantumul sumei s-ar putea ridica pana la sase salarii minime pe economie.

Intr-un an calendaristic, angajatii au dreptul o singura data la vouchere de vacanta si nu vor mai primi si prime pentru concediu sau alti bani pentru biletele de odihna. Alesii au introdus si niste conditii. Tichetele pot fi folosite doar in tara si vor fi nominale.

Fata de primele pentru concediu, patronii nu trebuie sa plateasca impozite pentru voucherele de vacanta. Angajatorii spun insa ca, oricum ar scrie legea alesii, ei nu au fonduri sa-si bucure angajatii.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii