ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
07-06-2016, ora 09:55

Veste buna pentru nationala Romaniei inainte de Euro

Articol de Madalina Irimia
Capitanul Vlad Chiriches a anuntat ca este "100% apt" din punct de vedere fizic pentru a juca in meciul de debut al Campionatului European si spera ca el si colegii sai sa-i faca pe fani fericiti cu un rezultat pozitiv in fata tarii gazda.

Chiriches a dezvaluit ca jucatorii nationalei au fost impresionati la primul antrenament disputat in Hexagon, cand au vazut o tribuna plina de fani ai tricolorilor: "Eram entuziasmati, a fost o placere sa ne antrenam in fata lor". Peste 1000 de sustinatori ai nationalei au urmarit sedinta de pregatire de la Chantilly.

"Am avut un antrenament normal astazi cu echipa, m-am simtit foarte bine si sunt 100% apt din punct de vedere fizic. Am facut acel RMN dupa meciul cu Ucraina si m-am linistit. Sunt constient ca capitanul echipei nationale trebuie sa transmita atitudine colegilor sai, dar nu simt o presiune. Nu a fost niciun conflict intre noi. Suntem colegi, vorbim, normal, dar subiectul banderola nu a tinut de noi. Selectionerul a decis ca eu sa fiu capitanul echipei si cred ca toti jucatorii trebuie sa accepte acest lucru. Mie nu-mi place sa vorbesc foarte mult, imi place sa transmit incredere si atitudine colegilor mei prin modul in care joc." a spus capitanul nationalei Romaniei, Vlad Chiriches intr-o conferinta de presa.

Vlad Chiriches se asteapta la o sustinere serioasa din partea fanilor romani si vineri, la debutul nationalei Romaniei la turneul final din Franta.

"Am fost impresionati de caldura cu care am fost primiti aici. Am vazut acea tribuna plina la antrenament si eram entuziasmati. Ne-a facut mare placere sa-i avem alaturi noi. Cel mai mare stimulent e sa joci la un turneu final si unul si mai mare e sa joci chiar in meciul de debut. Sunt convins ca fanii vor fi alaturi de noi si sper ca sustinerea lor sa ne ajute sa castigam. Cu siguranta pentru mine acesta e cel mai important moment al carierei pentru mine. Nu simtim presiune. Avem emotii care speram sa se trannsforme intr-o forta pentru noi si la ora meciului sa demonstram ca suntem o echipa puternica", a mai spus Vlad Chiriches .

La turneul final al Campionatului European, Romania face parte din Grupa A, alaturi de Franta, Elvetia si Albania.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii