A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831864.4732.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Veste buna pentru angajatii din Romania. Patronii au primit voucherele de concediu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-11-2015, ora 11:19

Veste buna pentru angajatii din Romania. Patronii au primit voucherele de concediu

Articol de Cristian Amariei
Primele tichete de vacanta au fost tiparite si au ajuns deja la patronii care vor sa le ofere angajatilor, in loc de prime de vacanta. Impozitul e de cinci ori mai mic, deci sefii ies in avantaj.

Salariatii vor putea sa foloseasca tichetele, in valoare de cel mult 6.300 de lei, atunci cand pleaca in concediu, insa doar in Romania. Deci bucurosi vor fi si hotelierii, care spera la o relansare a turismului intern, informeaza stiriletvr.ro.

Sumele vor fi deduse din impozitele si taxele angajatorilor. Mai mult ca sigur salariatii nu isi vor primi banii de concediu pentru acest an, intrucat angajatorii nu au prevazute aceste sume in bugete. Cel mai probabil din 2016, toti angajatii vor putea sa isi petreaca concediile pe banii patronilor.

Tichetele de vacanta pot fi oferite atat de firmele private, cat si de institutiile de stat. Bugetarii le vor primi in locul actualelor prime de vacanta. In mediul privat, acordarea acestor vouchere e la latitudinea angajatorului.

Cine primeste vouchere poate incepe sa-si organizeze timpul. Fie merge la o agentie de turism ca sa-si stabileasca pachetul de distractie, fie negociaza direct cu hotelul sau pensiunea autorizata de Autoritatea pentru Turism. Vacanta poate fi facuta doar in Romania. Daca ii mai raman tichete sau bani in contul online, salariatul ii poate folosi in decurs de un an.

Mai multe aici
     
Tag-uri: angajati, vacanta, tichete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii