A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674708.3323.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Veste buna despre Michael Schumacher! Ce s-a intamplat cu fostul pilot de Formula 1!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-04-2014, ora 14:04

Veste buna despre Michael Schumacher! Ce s-a intamplat cu fostul pilot de Formula 1!

Articol de Cristian Amariei

Faptele bune sunt intotdeauna rasplatite spune o vorba din popor. Chiar daca se afla de aproape patru luni de zile in coma, Michael Schumacher, super pilotul de Formula 1 a fost recompensat pentru activitatile caritabile. El a fost numit cetatean de onoare al orasului Sarajevo.

La aproape 24 de ani distanta, dupa ce a ajutat copiii raniti in timpul razboiului din anii '90, pilotul si-a primit recompensa. "Adunarea cantonului Sarajevo a recompensat meritele extraordinare ale lui Michael Schumacher care a ajutat copiii victime ale razboiului de la Sarajaevo si a contribuit la dezvoltarea principiilor umanitatii intre oamenii de nationalitati si confesiuni diferite", se arata in decizia adoptata.

In 1999, fostul pilot de Formula 1 a trimis in Bosnia un vehicul echipat special pentru a transporta copii ramasi cu handicap dupa exploziile minelor de la finalul razboiului.

Aproximativ 1.500 de copii au fost ucisi in asediul de la Sarajevo intre aprilie 1992 si decembrie 1995 si aproape 15.000 au fost raniti.

Sursa: a1.ro

Foto: skipassmagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii