A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675524.5574.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Veste BUNA pentru toti romanii: tratamentul la DENTIST va fi decontat de stat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-05-2014, ora 13:59

Veste BUNA pentru toti romanii: tratamentul la DENTIST va fi decontat de stat

Articol de Cristian Amariei

Statul deconteaza din nou tratamentele la dentist, dupa ce acum un an taiase finantarea.

Doar copiii si beneficiarii legilor speciale, veteranii sau revolutionarii, vor avea parte de gratuitate. Ceilalti vor suporta 40 la suta din factura, potrivit Digi24.ro.

Stomatologii spun ca banii sunt oricum insuficienti: fiecare medic are un plafon de 2.000 de lei pe luna pentru toti pacientii.24 de proceduri medicale stomatologice vor fi decontate de Casa de Asigurari incepand cu 1 iunie - de la consultatie, la extracatii dentare sau plombe si proteze dentare. Bugetul alocat este de 80 de milioane de lei

Fondurile alocate in cursul acestui an, sau ce a mai ramas din acest an, sunt mai mari decat au fost in anii cand s-a desfasurat un contract pe 12 luni", spune dr. Anci Ionescu, medicul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Pe hartie, pare suficient pentru ca romanii sa aiba o dantura sanatoasa. Numai ca, medicii stomatologi, cei care vor acorda aceste servicii, au constatat ca lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par. Vor putea acorda servicii medicale doar in limita a 2.000 de lei pe luna.

Medicul, pentru un plafon de 2.000 de lei, nu este interesat sa intre in contract cu Casa”, afirma dr. Alexandru Brezoescu, presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti. Mai multe aici.

Foto: copilul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii