A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664050.2458.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Verdeturi de primavara care-ti tonifica organismul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-03-2013, ora 13:31

Verdeturi de primavara care-ti tonifica organismul

Articol de Madalina Irimia

Verdeturile de primavara, mai ales cele aparute in flora spontana, au inceput deja sa apara pe tarabele pietelor. Cele mai timpurii verdeturi, leurda, urzica, papadia, stevia, untisorul inseamna sanatate, acum, la inceput de nou anotimp, adica vitamine, minerale si detoxifierea naturala a organismului si tonificarea lui, remineralizare si refacerea globulelor rosii.

E pacat sa nu profiti de darurile pe care mama natura ti le ofera cu atata bunatate. E timpul ca zilnic sa consumi verdeturi atat de bune pentru sanatate.

Urzicile sunt gustoase, dar si de leac atunci cand sunt foarte tinere, pentru ca sunt fragede. Urzicile contin din belsug vitaminele A, C, B2 si K, clorofila, saruri de calciu, magneziu si fier, detoxifica si tonifica organismul, regleaza tensiunea, trateaza bolile renale, anemia, refac globulele rosii si intineresc celulele.

Integral pe ziare.com

Foto: doarnatural.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii