ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2013, ora 15:34

"Veniti sa vedeti ce construim". Ce surpriza pregateste Facebook

Articol de Madalina Irimia

Se intetesc zvonurile potrivit carora Facebook ar construi un telefon mobil care sa detroneze iPhone-ul celor de la Apple.

Compania Facebook a trimis invitatii jurnalistilor americani pentru a participa la un eveniment special, care va avea loc in sediul din Silicon Valley, in data de 15 ianuarie, la ora 10 dimineata.

"Veniti sa vedeti ce contruim", scrie pe invitatie. Imediat, pe internet au aparut zvonuri potrivit carora ar fi vorba despre un telefon.

Nu este prima data cand apar informatii cum ca Facebook pregateste o lovitura pentru Apple. Aplicatiile companiei pentru telefoanele de pe piata s-au dezvoltat in mod continuu, iar recent Facebook a achizitionat si serviciul de photo sharing Instagram.

Potrivit informatiilor "scapate" pe internet, in proiectul secret ar fi implicati fosti ingineri Apple, care au lucrat la iPhone si iPad. Se pare ca telefonul este contruit de compania HTC.

Facebook a colaborat si in trecut cu HTC, pentru telefoanele ChaCha si Salsa, care aveau butoane Facebook integrate. Insa, noul telefon va fi branduit complet Facebook si va functiona cu o majoritate de aplicatii ale companiei.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: cognoscenti.wbur.org

     
Tag-uri: Facebook, telefon, HTC
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii