A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832585.2337.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vedete care ascund secrete de familie ingrozitoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2016, ora 11:04

Vedete care ascund secrete de familie ingrozitoare

Articol de Cristian Amariei

De multe ori in spatele vietilor glam si perfecte ale vedetelor de la Hollywood se ascund secrete pe care nu le-ai fi banuit niciodata.
Charlize Theron
Superba blonda a crescut intr-o zona rurala a Africii de Sud, impreuna cu parintii ei, Gerda si Charles. In iunie 1991, cand Charlize avea doar 15 ani, adolescenta a asistat la uciderea tatalui ei de catre mama. Barbatul era alcoolic si a atacat-o pe mama ei, punandu-i viata in pericol, asa ca crima a fost considerata legitima aparare in instanta. Charlize a vorbit despre acest incident o singura data, intr-un interviu acordat ABC in 2004.
Mariah Carey
Parintii cantaretei au divortat pe cand ea avea 3 ani, iar ea s-a mutat cu mama impreuna cu fratele ei, Morgan, in timp ce sora ei, Alison, a ramas cu tatal. Mariah a pierdut apoi legatura cu tatal si cu Alison, iar aceasta a devenit dependenta de droguri si a ajuns sa se prostitueze. Cele doua surori au intrat intr-o disputa legala in 1994, cand Alison a nascut si Mariah impreuna cu mama ei au incercat sa obtina custodia copilului si sa-l ia de la mama lui dependenta de droguri. Cantareata prefera sa nu vorbeasca despre familia ei in presa.
Mai multe aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii