A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720342096.4987.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vedeta din Romania care nu are nevoie de Photoshop
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
29-06-2012, ora 15:18

Vedeta din Romania care nu are nevoie de Photoshop

Articol de Madalina Irimia

Este una dintre cele mai invidiate vedete din Romania si asta pentru ca are un corp fara cusur. Ea a atras toate privirile, asa cum era de asteptat, la o piscina de pe litoral.

Imbracata cu o pereche de jeansi minusculi si cu un top galben, Carmen Bruma a facut senzatie la plaja. "Arati ireal de bine, felicitari pentru perseverenta", i-a scris un fan pe Facebook.

Carmen Bruma si-a lansat de curand cartea 3 S - SANATOASA, SUPLA, SATULA: "Programul 3S- Sanatoasa, Supla, Satula contine solutii concrete si eficiente pentru cei care vor sa slabeasca si sa fie in forma. Este un indreptar practic menit sa te ajute daca nu poti sa mergi , din diverse motive, la un nutritionist sau la sala in mod constant si totusi iti doresti sa fii sanatoasa , supla si satula", a explicat Carmen Bruma pentru perfecte.ro.

"Daca esti o persoana sedentara ar trebui sa faci in jur de 30 de minute de sport pe zi. Antrenamentele de pe dvd-ul 3 S sunt ideale in acest sens; 15 minute dureaza antrenamentul propriu zis, 5 min incalzirea si 5 strechingul. In total 25", mai spune Carmen Bruma.

Sursa: perfecte.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii