ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-05-2013, ora 13:16

Vasluian condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a omorat cu sadism fiica si tatal

Articol de Cristian Amariei

Un barbat in varsta de 42 de ani, din judetul Vaslui, care in octombrie 2012 si-a ucis cu sadism fiica de cinci ani si tatal cu mai multe lovituri de sapa in cap, a fost condamnat, miercuri, la inchisoare pe viata.

La mai putin de trei luni de la trimiterea sa in judecata, Vasile Larion, din localitatea Satu Nou (Solesti), a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav, dupa ce, in octombrie 2012, si-a ucis cu o sapa atat fiica de cinci ani, cat si tatal, in varsta de 66 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Barbatul de 42 de ani le-a marturisit anchetatorilor, in momentul retinerii sale, ca a recurs la acest gest pentru ca a vrut sa o faca pe mama copilei sa sufere, dupa ce femeia l-a parasit, fiind plecata la munca in Anglia. Mai mult, in timpul ultimelor audieri de dinaintea pronuntarii sentintei, barbatul a afirmat in fata judecatorilor ca fiica de cinci ani pe care a ucis-o provine, de fapt, dintr-o relatie amoroasa dintre sotie si tatal sau.

Integral pe stirileprotv.ro

     
Tag-uri: barbat, inchisoare, Vaslui
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii