A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831814.5491.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vaslui - judet sarac, dar cu plante exotice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2014, ora 10:45

Vaslui - judet sarac, dar cu plante exotice

Articol de Cristian Amariei

Este unul dintre cele mai sarace judete din ţara, dar se mandreste cu plante exotice. Vorbim despre Vaslui, unde autoritaţile locale au alocat pentru acest an peste 300.000 de lei pentru achiziţia de flori, arbusti si copaci ornamentali. In urma cu sase ani, Primaria Vaslui a montat 60 de ghivece cu palmieri, pe una dintre cele mai circulate strazi din oras.

Oamenii spun ca palmierii nu erau nici pe departe o prioritate, in condiţiile in care strazile si trotuarele din oras sunt stricate, nu exista toalete publice, iar locuinţele sociale au nevoie de reparaţii.

Pentru acest an, Primaria Vaslui are alocaţi 310.000 de lei pentru infrumuseţarea orasului cu flori si copaci ornamentali. 125.000 de lei au fost deja cheltuiţi, majoritatea plantelor fiind cumparate de la firme din Ungaria si Cehia.

De exemplu, pentru un arbust specific Asiei, Primaria a platit 780 de euro. Pentru ca arborii exotici sa nu se usuce, autoritaţile locale au decis sa ţina palmierii in strada doar in sezonul cald, iarna fiind mutaţi in sere.

Sursa: digi24.ro

Foto: wall-street.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii