A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631439.7747.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vara este mai usor sa slabesti. Afla cum ajungi la silueta dorita, profitand de vremea calda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2014, ora 07:03

Vara este mai usor sa slabesti. Afla cum ajungi la silueta dorita, profitand de vremea calda

Articol de Madalina Irimia

Vara suntem mai energici, mai ales datorita soarelului si vremii calde. Studiile arata ca oamenii slabesc mai repede vara, pentru ca fac mai multe plimbari in aer liber si pentru ca mananca mai sanatos.

Daca vrei si tu sa profiti de vara ca sa slabesti, iata cinci idei:

1.Pentru ca este mai cald, corpul tau are nevoie de mai multa apa, asa ca iti va fi mai usor sa bei cei doi litri de apa. Daca bei apa mai des, atunci creierul tau este mai putin predispus sa confunde senzatia de sete cu cea de foame, deci e posibil sa mananci mai putin.

2.Profita de fructele si legumele de sezon si consuma-le in cantitati cat mai mari. Renunta la alimentele grele, pline de grasimi, in favoarea salatelor de legume si de fructe, care sunt mult mai sanatoase.

3.Exercitii in aer liber. In sfarsit, nu mai ai nicio scuza ca sa nu iesi in parc sa alergi. Iesi la alergat dimineata, cand nu este foarte cald. Ca exercitiile tale sa fie si mai eficiente, incearca sa faci un dus cu apa cat mai rece inainte.

4.Iesi cu bicicleta la plimbare. Este un mod foarte distractiv de a-ti petrece timpul si, de asemenea, o modalitate agreabila de a-ti sculpta abdomenul si picioarele.

5.Profita de balaceala. Cand mergi la strand sau la mare, nu sta numai pe nisip, ca sa te bronzezi. Intra in apa si inoata cateva minute. Daca inca nu stii sa inoti, este momentul sa inveti. Vei consuma o multime de calorii si iti vei tonifia mai ales partea superioara a corpului.

Sursa: acasatv.ro

     
Tag-uri: vara, apa, fructe
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii