A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728174432.6915.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Valvis: Industria media si de advertising din Romania valoreaza 560 milioane de euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
17-03-2012, ora 13:32

Valvis: Industria media si de advertising din Romania valoreaza 560 milioane de euro

Articol de Cristian Amariei

Piata romaneasca de media si advertising valoreaza, in prezent, aproape 560 milioane de euro, iar 200 de societati specializate in crearea de brand isi desfasoara activitatea in Romania, a declarat Jean Valvis, presedintele Valvis Holding si creatorul unor marci autohtone, precum Dorna, La Dorna sau AquaCarpatica.

" Exista, din fericire, azi in Romania o industrie la nivel de media cu valoare de cumparare de 360 milioane euro. La nivel de creativitate, se mai adauga valoarea advertisingului pur, de 196 milioane euro. Din datele pe care le am, reiese ca in Romania exista 200 de societati de advertising din care 80 sunt importante si alte 43 au notiunea de full service, adica fac campanii de la zero", a declarat, pentru Agerpres, presedintele Valvis Holding.

Potrivit omului de afaceri, pentru a exista concurenta pe piata este nevoie de valoare adaugata. "Fara valoare adaugata nu au cum sa ai concurenta pe piata. Am 236 de branduri depuse la OSIM, chiar daca nu le folosesc. Cand am oportunitatea de a face un nou brand, actionez.", a spus Valvis.

Valvis a facut aceste declaratii in cadrul primei editiii a Forumului Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania care are loc la Romexpo. Conform organizatorilor, in cadrul evenimentului va fi organizata si o expozitie de produse romanesti, in care se regaseste si singurul brand autohton inregistrat in Registrul de marci la nivelul Uniunii Europene, Magiunul de Topoloveni. (agerpres)

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii