A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673009.6948.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Val de proteste in SUA, dupa alegerea lui Trump: „Nu e presedintele meu!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2016, ora 10:24

Val de proteste in SUA, dupa alegerea lui Trump: „Nu e presedintele meu!”

Articol de Cristian Amariei
Zeci de proteste au loc in orasele mari din SUA, la o zi dupa alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Americii.

Miercuri seara, au avut loc manifestatii de strada in New York, Chicago, Boston, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Oakland, Seattle, Portland, Washington DC, dar si in St Paul, Richmond, Kansas, Omaha sau Austin.

Protestatarii au fost pasnici, strangandu-se pentru a transmite ca presedintele ales Donald Trump nu ii reprezinta si pentru a manifesta impotriva retoricii acestuia din campanie. Printre cei nemultumiti a fost si cantareata Cher, care s-a alaturat manifestatiei din New York, dupa ce in timpul campaniei a postat mai multe mesaje anti-Trump pe retelele de socializare.

''Nu e presedintele meu!'' sau ''Nu esti bine primit, Trump!'' au fost doar cateva dintre sloganurile folosite de protestatari.

Multi dintre protestatari s-au strans sau au marsaluit catre proprietati detinute de Donald Trump, scrie Guardian.

Manifestantii au afisat bannere cu mesaje sau fotografii modificate ale lui Donald Trump, pentru a-si arata dezaprobarea fata de alegerea magnatului in functia de presedinte al Statelor Unite.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii