A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664152.3744.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vacanta prelungita de 1 mai si Paste - Bugetarii ar putea avea 6 zile libere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2013, ora 14:04

Vacanta prelungita de 1 mai si Paste - Bugetarii ar putea avea 6 zile libere

Articol de Madalina Irimia

Bugetarii ar putea avea, in acest an, 6 zile libere in perioada cuprinsa intre 1 mai si 6 mai. Propunerea vine din partea agentiilor de turism, care au cerut sa nu se lucreze pe 2 si 3 mai, pentru ca Ziua Muncii sa fie cuplata cu mini-vacanta de Paste.

"Asa cum spune traditia, litoralul romanesc este destinatia vedeta pentru petrecerea minivacantei de 1 Mai, care, printr-o conjunctura fericita, se va sarbatori in aceeasi saptamana cu Pastele.

Agentia Nationala a Agentiilor de Turism si Asociatia Litoral - Delta Dunarii au solicitat Guvernului Romaniei si premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai (Ziua Tineretului) si 3 mai sa fie acordate ca si zile nationale libere cu posibilitatea de recuperare in 2013, pentru a stimula circulatia turistica catre statiunile turistice din Romania si catre Litoralul Romanesc, ceea ce ne va permite sa dam un start excelent sezonului 2013", a precizat Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii, intr-un comunicat publicat pe pagina oficiala de Facebook, scrie Ziare.com.

Foto: cotidianul.ro

     
Tag-uri: liber, Paste, bugetari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii