A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757780.7664.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VW declarat furat din Spania depistat in trafic la Botosani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2014, ora 16:02

VW declarat furat din Spania depistat in trafic la Botosani

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani au depistat in traffic un autoturism marca VW Passat, inmatriculat in Spania, care figura in bazele de date ca fiind furat.

“Pe data de 28 martie, in baza unor date si informatii a fost identificat pe raza municipiului Botosani autoturismul VW Passat, inmatriculat in Spania, condus de cetateanul roman Nicolaie B., de 65 de ani, cu domiciliul in judetul Botosani. In cursul cercetarilor s-a stabilit cu exactitate ca pentru autoturismul marca VW Passat, cat si pentru documentele de inmatriculare autoritatile spaniole au emis alerta din data de 23 septembrie 2013, autoturismul fiind declarat furat. Barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul de la un cetatean roman in baza unui contract de vanzare - cumparare incheiat in Bucuresti si nu avea cunostinta despre faptul ca acesta este declarat furat. Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru infractiunea de tainuire la furt. Autoturismul in valoare de 13.350 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor”, anunta IPJ Iasi.

Foto: tribuna.md

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii