A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618698.7315.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VREMEA va fi in general instabila. PROGNOZA METEO pentru marti si miercuri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2014, ora 10:59

VREMEA va fi in general instabila. PROGNOZA METEO pentru marti si miercuri

Articol de Madalina Irimia

Marti, vremea va fi in general instabila. In regiunile sud-vestice, sudice, estice, precum si in zona de munte, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi intervale cu innorari accentuate, averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindina.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar aversele se vor semnala pe spatii mici. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii iulie, astfel ca cele maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in depresiuni si 32 de grade in regiunile vestice, iar cele minime intre 10 si 22 de grade.

MIERCURI

Vremea se mentine in general instabila. Ziua, cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, in zonele de deal si de munte, local in sudul, centrul tarii si pe arii mai restranse in celelalte regiuni. Noaptea, astfel de fenomene se vor semnala in jumatatea de est a teritoriului si izolat in rest. Cantitatile de apa, izolat, vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari in est si la munte, dar trecator si in restul tarii, in timpul ploilor. Valorile termice raman apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 24 de grade in depresiuni si 32 de grade in vest. Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 22 de grade.

Sursa: mediafax.ro

Foto: b365.ro

     
Tag-uri: meteo, ploi, ANM
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii