ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-11-2013, ora 16:36

VREMEA se raceste. PROGNOZA METEO pana pe 1 decembrie. Ce temperaturi vor fi de Ziua Nationala si cand va ninge

Articol de Cristian Amariei

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 18 noiembrie - 1 decembrie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.

MOLDOVA

Prima zi a intervalului va fi mai rece, apoi valorile termice vor creste cu aproape 8 grade in 3 zile, astfel ca, pe 21 noiembrie, maximele diurne se vor situa, in medie, in jurul valorii de 14 grade. Intre 23 si 26 noiembrie vremea se va raci accentuat, pana la valori diurne de 4 grade, apoi temperaturile vor continua sa scada usor, pana la 2 grade Celsius la sfarsitul intervalului de prognoza. Evolutia minimelor nocturne va fi asemanatoare, de la aproximativ 6 grade in prima saptamana, pana la -3 grade in ultima noapte.

In intervalul 22 – 26 noiembrie, va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In rest, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi destul de scazuta.

Sursa: mediafax.ro

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii