A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817473.3761.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VREMEA de REVELION si in primele zile din 2014: PROGNOZA METEO pentru toata tara, pana pe 12 ianuarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-12-2013, ora 12:51

VREMEA de REVELION si in primele zile din 2014: PROGNOZA METEO pentru toata tara, pana pe 12 ianuarie

Articol de Madalina Irimia

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 30 decembrie 2013 - 12 ianuarie 2014, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte.

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cumodele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

MOLDOVA

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Intre 30 decembrie si 1 ianuarie, media maximelor termice diurne va scadea usor, de la 3 la 0 grade, iar cea a minimelor nocturne va oscila in jur de -1 grad. In urmatoarele doua zile, regimul termic va fi caracterizat de temperaturi maxime ce vor cre ste spre o medie regionala de 4 grade, in timp ce media temperaturilor minime va situa intre -2 si 0 grade. Ulterior, pana pe 12 ianuarie, valorile termice vor scadea usor cu 1...2 grade. Intre 30 decembrie si 3 ianuarie doar izolat si trecator vor fi burnite sau fulguieli, iar in intervalele 4-7 ianuarie s i 10-12 ianuarie local vor fi precipitatii slabe, mixte.

Integral pe mediafax.ro

Foto: desteptarea.ro

     
Tag-uri: Romania, zapada, revelion
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii