ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-12-2015, ora 10:33

VREMEA de REVELION: Ger in toata tara, cu minime ce pot atinge -14 grade. Cum va fi in prima zi din 2016

Articol de Cristian Amariei
Vremea se mentine rece in ultima zi din anul 2015 si prima din 2016. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de pana la -8 grade Celsius. Izolat se va semnala ceata si chiciura.

Vremea va fi predominant frumoasa, dar rece, geroasa chiar dimineata in nord, in centru dar si in celelalte zone de deal. Peste zi cerul va fi variabil in est si in sud-est si senin in restul zonelor, iar vantul va avea usoare intensificari in Dobrogea si estul Munteniei. Pana la amiaza temperatura aerului ajunge la valori maxime cuprinse intre -6 gr in estul Transilvaniei si 2 gr, cel mai probabil in Banat. Noaptea dintre ani va fi senina in toate regiunile, vantul va sufla moderat in sud-est, iar vremea va fi geroasa in Maramures, Transilvania, Moldova si in zonele de deal din Muntenia, Oltenia si Crisana, astfel ca spre dimineata se vor inregistra temperaturi minime cuprinse intre -14 si -5 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la -19 grade. Izolat va fi ceata cu depunere de chiciura.

VINERI, vremea va fi in continuare rece, geroasa dimineata si noaptea in nord, nord-est si centru si local in celelatle regiuni. Cerul va fi partial noros in extremitatea estica si de sud-est, iar noaptea in regiunile sud-vestice, zone unde doar izolat va fulgui. in restul timpului si al teritoriului cerul va fi senin. Izolat se va semnala ceata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla mai alert pe litoral si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 gr C, izolat in Moldova si cel mult 3 gr C in sud-vestul extrem.

SAMBATA, vremea se mentine rece, local geroasa dimineata indeoebi in nord-est si in centru. Ziua cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Moldova si zona Carpatilor Orientali, unde doar izolat va fulgui. Incepand de seara, cerul se va innora in regiunile sud-vestice si local va ninge slab, mai ales in zona montana aferenta. Vantul va sufla slab si moderat Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 GR C in nordul Moldovei si 3 gr C in Banat.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: prognoza, meteo, revelion
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii