A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618496.1983.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VREME extrem de schimbatoare in weekend! Ce se va intampla in urmatoarele zile?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-05-2014, ora 09:04

VREME extrem de schimbatoare in weekend! Ce se va intampla in urmatoarele zile?

Articol de Madalina Irimia

Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si va ploua in Dobrogea, local in Moldova, Muntenia, Oltenia si Transilvania si pe arii mai restranse in rest. Vor fi mai ales averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade pe litoral si 26 de grade in Banat si in vestul Olteniei.

Sambata

In Moldova, vremea va fi in general instabila. Fenomenele de instabilitate sunt mai frecvente in sudul si centrul regiunii. Dar si aici este cald chiar in conditiile in care soarele ramane dupa nori: maximele sunt in jur de 20 de grade, 22 la Botosani.

Duminica

Vremea va fi in general frumoasa si calda. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 28 de grade in Banat. Cerul va fi variabil si doar izolat va mai ploua slab in sudul tarii si in zona de munte. Noaptea innorarile se vor accentua in vestul si in nord-vestul tarii si pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului.

Luni

Norii si ploile din vestul tarii se extind treptat in toata tara. Ziua, pe arii extinse in vestul, nordul si centrul tarii precum si la munte vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Seara si noaptea fenomenele de instabilitate apar pe arii restranse si in restul tarii. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, mai scazute decat duminica in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, vor fi cuprinse intre 15 grade in Dealurile de Vest si 27 de grade in Lunca Dunarii.

Sursa: mediafax.ro

Foto: agenda.ro

     
Tag-uri: meteo, ploaie, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii