A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661846.0309.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VOCEA ROMANIEI. Andrei si-a parasit sotia si a fugit cu banii si masina la amanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-12-2013, ora 15:28

VOCEA ROMANIEI. Andrei si-a parasit sotia si a fugit cu banii si masina la amanta

Articol de Madalina Irimia

Publicul nu i-a vrut mai departe in semifinale, dar au reusit sa atraga atentia datorita povestii lor de amor. Vorbim despre Stella Anita si Andrei Chermeleu de la Vocea Romaniei, prima pereche de indragostiti din istoria show-ului.

Desi Stella si Andrei sustin ca s-au indragostit in urma cu 3 ani, pe 30 noiembrie, chiar de ziua onomastica a lui, apropiatii lor spun ca de fapt, povestea lor de dragoste e putin mai veche, scrie Cancan.ro.

Mai exact, s-ar fi cunoscut in 1 iulie 2009, atunci cand Andrei, care pe vremea aceea locuia la Timisoara, a venit la Bucuresti la studioul lui DJ Andi, cu care colaborau atat el, cat si Stella. S-au vazut, s-au placut, ce ramane de facut… In niciun caz ce s-a intamplat mai departe, si anume ca Andrei sa se insoare cu alta!

Avea nunta programata pentru 18 iulie si, desi gandul ii era numai la Stella, s-a dus in fata altarului si i-a jurat credinta vesnica Andreei, o tanara farmacista cu care impartise si bune, si rele, in ultimii 3 ani din viata sa.

Cu ajutorul ei reusise chiar sa isi gaseasca un job la firma mamei ei si dadusera avans pentru a-si lua o masina! Nunta s-a facut, tinerii insuratei au plecat in luna de miere, ca doar o platisera!, si abia la intoarcere Andrei a aruncat bomba: se indragostise de alta si voia sa divorteze.

Foto: devoratormonden.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii