A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816786.4802.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VIDEOCLIP realizat de doi ROMANI, premiat la New York, la prima editie a YOU TUBE MUSIC AWARDS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-11-2013, ora 12:16

VIDEOCLIP realizat de doi ROMANI, premiat la New York, la prima editie a YOU TUBE MUSIC AWARDS

Articol de Madalina Irimia

Videoclipul "See Me Standing", al rapperului DeStorm, la realizarea caruia au participat romanii Matei Dima (regizor) si Khaled Mokhtar (director de imagine), a primit premiul pentru inovatia anului la prima editie a YouTube Music Awards, care a avut loc duminica seara, la New York.

Videoclipurile au fost alese de un juriu international format din muzicieni si fani ai platformei online YouTube, avand drept criterii creativitatea, inovatia si aprecierea din partea iubitorilor de muzica.

Matei Dima, regizorul videoclipului "See Me Standing", este stabilit in Los Angeles si este implicat in diverse proiecte cinematografice in America si Romania. Khaled Mokhtar, director de imagine al acestui proiect, a regizat clipuri pentru artisti romani celebri la nivel international, precum Inna, Alexandra Stan si Antonia, dar si pentru artisti straini, ca Daddy Yankee, Reik si Juan Magan.

VEZI VIDEO AICI

Integral pe realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Sonnerie samsung,  24.05.2023 06:57

Écoutez et profitez des dernières sonneries aujourd'hui, sonnerie samsung est un site Web sur les sonneries pour téléphones Samsung et autres téléphones.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii