ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2015, ora 08:56

VIDEO SENZATIONAL. Uite cat de bine danseaza pe hip-hop. Are 15 ani si un brat AMPUTAT dar l-a impresionat pe coregraful MADONNEI

Articol de Cristian Amariei
"Cine are nevoie de doua brate?" a scris Lexi Daniels pe Instagram. Intr-adevar, tanara din statul american Ohio a demonstrat ca, daca pui pasiune in dans, nu conteaza un handicap.

Lexi Daniels a participat impreuna cu trupa ei la un concurs de dans in Pittsburg. Printre invitati s-au numarat coregrafi de top din industria muzicala americana. WilldaBeast Adams, coregraful Maddonei si al lui Usher a tinut un curs in cadrul evenimentului si a fost uimit de prestatia lui Lexi.

"Am chemat-o in fata si am facut-o sa se simta speciala, pentru ca asa este", a scris acesta pe Youtube, unde a si postat videoclipul cu tanara.

In copilarie ea a fost complexata de handicapul ei, insa si-a castigat increderea in sine cand a inceput sa danseze si a devenit un model pentru alti tineri ca ea. "Vreau ca toti cei care au un handicap sa dovedeasca faptul ca pot depasi orice obstacol daca isi seteaza acest tel in viata", a declarat Lexi.

Sursa: kanald.ro
     
Tag-uri: dans, handicap, talent
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii