A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675489.5063.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VIDEO: O jurnalista din Ungaria a lovit cu piciorul in imigranti, inclusiv in copii. Cum a fost sanctionata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2015, ora 11:04

VIDEO: O jurnalista din Ungaria a lovit cu piciorul in imigranti, inclusiv in copii. Cum a fost sanctionata

Articol de Cristian Amariei
O operatoare a unei televiziuni ungare a fost concediata marti dupa ce au aparut imagini cu ea lovind cu piciorul in imigranti, inclusiv copii.
Incidentul a avut loc in timp ce refugiatii fortau un cordon de politie la Röszke in sudul Ungariei, relateaza AFP, conform Agerpres. Imaginile o arata pe aceasta femeie, Petra Laszo, lovind un barbat ce fugea cu un copil si - intr-un incident separat - lovind cu piciorul un alt copil.

Aceste imagini au fost difuzate chiar de postul TV la care era angajata, N1TV, un canal online apropiat partidului de extrema-dreapta Jobbik. "O colega de la N1TV s-a comportat astazi intr-un mod inacceptabil la punctul de adunare de la Röszke", afirma intr-un comunicat redactorul sef al N1TV, Szabolcs Kisberk, postat pe pagina de Facebook a canalului.

"Contractul de munca al operatoarei a fost reziliat cu efect imediat de astazi, consideram cazul inchis", precizeaza comunicatul.

Scenele au avut loc in timp ce sute de migranti fortau marti un cordon al politiei ungare in apropiere de frontiera cu Serbia, unde zeci de mii de persoane au trecut granita in ultimele luni.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii