A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834547.4204.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VICTOR PONTA: Voi candida LA PRESEDINTIE. Antonescu ar fi fost cel mai greu adversar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-07-2014, ora 05:31

VICTOR PONTA: Voi candida LA PRESEDINTIE. Antonescu ar fi fost cel mai greu adversar

Articol de Cristian Amariei

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, la Adevarul Live, ca va candida la alegerile prezidentiale. Ponta a mai spus ca cel mai greu adversar ar fi fost Crin Antonescu.

VOI CANDIDA LA PRESEDINTIE, insa mai sunt cativa pasi care trebuie parcursi pana acolo. Pe 29 iulie, marti, in cadrul structurii PSD voi cere sprijinul pentru candidatura. In septembrie avem nevoie de un congres, dar marti cu siguranta voi cere sprijinul partidului pentru a candida. Daca voi castiga sau nu, asta e un lucru pe care nu cred ca il stie cineva, eu intru in batalie ca sa castig", a declarat Ponta, potrivit mondonews.ro.

Victor Ponta a mai spus ca cel mai greu candidat pe care l-ar fi putut acea era Crin Antonescu.

"Probabil cel mai greu adversar pe care l-as fi putut sa-l am era Crin Antonescu pentru ca mi-ar fi fost greu sa candidez impotriva unui prieten, ma rog unui fost prieten, asa ca decizia luata de PNL mi-a luat o piatra de pe inima. Nu am nicio problema cu faptul ca domnul KLAUS IOHANNIS este german, asa cum sper ca nimeni sa nu aiba o problema cu faptul ca eu sunt ROMAN”, a declarat Victor Ponta.

Foto: balkanpress.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii