ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
17-11-2014, ora 08:56

VICTOR PONTA: „NU DEMISIONEZ din functia de prim-ministru cat timp colegii nu imi cer asta”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca respinge categoric ideea demisiei din fruntea Guvernului cat timp colegii nu ii cer acest lucru.

Victor Ponta a declarat duminica seara ca numaratoarea paralela a PSD arata ca liberalul Klaus Iohannis a castigat alegerile si a adaugat ca nu-si va da demisia din functia de prim-ministru intrucat nimeni nu i-a cerut acest lucru si 'nu e nevoie de asa ceva'.

Intrebat daca este sigur ca a pierdut alegerile, Ponta a raspuns: „Siguranta va fi atunci cand va anunta BEC, dar asta este rezultatul numaratorii noastre si asa cred ca se face intr-o tara civilizata. Nu e nevoie sa scoatem oamenii in strada, nu e nevoie sa se bata romanii intre ei”.

In acelasi context, premierul a negat informatia conform careia ar urma sa demisioneze din fruntea Guvernului.

„Eu nu am ajuns prim-ministru de capul meu, asa singur. Poti sa te muti dintr-un apartament cand vrei tu sau poti sa pleci in vacanta. Eu am ajuns prim-ministru sprijinit de oameni, de forte politice, si daca la un moment dat, acum nu se pune problema - la anul, peste doi ani acele forte politice care m-au sustinut imi vor cere (demisia n.r.), nu voi ezita sa fac pasul inapoi, dar nu s-a intamplat acest lucru si nu cred ca e nevoie acum de asa ceva. Resping categoric ca imi dau demisia atata timp cat nimeni dintre colegii mei nu mi-a cerut acest lucru”, a spus Ponta, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Chestionat asupra posibilitatii ca unul sau mai multe partide din coalitie sa paraseasca arcul guvernamental si sa faca o majoritate in jurul lui Klaus Iohannis, Ponta a exclus aceasta varianta.„Nu. Categoric nu. USL, ceea ce am semnat noi alaltaieri, PSD-UNPR-PC-PLR raman impreuna. Nu cred ca UDMR-ul va dori sa mearga in alta parte. N-am vorbit cu domnul Hunor Kelemen, dar in ceea ce priveste USL-ul, sunt absolut convins ca vom ramane pana in 2016 (...) Voi continua”, a mai spus Ponta.

VICTOR PONTA a declarat, duminica seara, dupa exit-poll-uri, ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegeri, dupa numararea paralela realizata de PSD si dupa rezultatele exit-poll-urilor.

„L-am sunat pe domnul Klaus Iohannis si l-am felicitat pentru victorie. Cat timp voi fi in functii publice, eu imi voi face datoria fata de tara si imi doresc un singur lucru: sa intelgem ca suntem o tara democratica. Asa cum eu accept rezultatul sa-l inteleaga si cei care vor sa protesteze si sa inteleaga ca nu au de ce sa prtesteze. Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care au iesit la vot si sa spun ca poporul are intotdeauna dreptate", a declarat Victor Ponta.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nel,  17.11.2014 10:01

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii