A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759423.7505.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VESTEA care-i va bucura pe toti elevii din Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2014, ora 11:31

VESTEA care-i va bucura pe toti elevii din Romania

Articol de Madalina Irimia

Elevii si prescolarii intra de vineri, dupa terminarea programului din saptamana "Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun", in vacanta de primavara, potrivit calendarului anului scolar 2013-2014 aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

Elevii si copiii de gradinita vor fi in vacanta in perioada 12 — 22 aprilie, urmand sa se intoarca la cursuri miercuri, 23 aprilie.

Tezele din semestrul al doilea se vor sustine pana la data de 23 mai. Vacanta de vara va incepe sambata, 21 iunie si se va incheia duminica, 14 septembrie.

"In zilele libere prevazute de lege nu se organizeaza cursuri. Unitatile de invatamant si inspectoratele scolare vor marca prin manifestari specifice data de 5 iunie — Ziua invatatorului, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei unitati de invatamant preuniversitar", precizeaza MEN. In vacanta vor fi si studentii, in functie de calendarul aprobat de conducerea fiecarei universitati.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: vacanta, elevi, primavara
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii