Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
Usturoiul, ceaiul verde si curcuma, inamicii celulelor canceroase
Articol de Madalina IrimiaStiai ca 6 catei de usturoi consumati saptamanal pot diminua cu 30 % riscul de cancer colorectal? Si ca ceaiul verde si curcumina din condimentele asiatice blocheaza formarea celulelor canceroase? Afla mai multe despre proprietatile acestor ingrediente!
Usturoiul impiedica proliferarea celulelor canceroase, gratie compusilor sai cu sulf.
Cum se consuma: Specialistii sustin ca usturoiul trebuie sa fie consumat zilnic, crud. Moleculele sale active sunt eliberate atunci cand cateii de usturoi sunt zdrobiti,
Bine de stiut: Usturoiul crud, zdrobit, e absorbit mai usor daca e amescat cu un pic de ulei de masline.
Ceaiul verde, au demonstrat cercetatorii chinezi in urma unui studiu realizat cu ajutorul a 70.000 de femei, poate reduce cu aproape 40 % riscul cancerului de colon. „Responsabili” sunt polifenolii din ceai, care sunt capabili sa blocheze invazia tesuturilor de catre celule straine, precum celulele canceroase. Polifenolii au si capacitatea de a inhiba cresterea tumorala. In plus, ceaiul verde e un excelent detoxifiant, ceea ce favorizeaza eliminare toxinelor cancerigene.
Citeste mai multe pe Clickpentrufemei.ro
Foto: e-feminin.ro
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email