A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817602.3956.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Usturoiul, ceaiul verde si curcuma, inamicii celulelor canceroase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2014, ora 16:50

Usturoiul, ceaiul verde si curcuma, inamicii celulelor canceroase

Articol de Madalina Irimia

Stiai ca 6 catei de usturoi consumati saptamanal pot diminua cu 30 % riscul de cancer colorectal? Si ca ceaiul verde si curcumina din condimentele asiatice blocheaza formarea celulelor canceroase? Afla mai multe despre proprietatile acestor ingrediente!

Usturoiul impiedica proliferarea celulelor canceroase, gratie compusilor sai cu sulf.

Cum se consuma: Specialistii sustin ca usturoiul trebuie sa fie consumat zilnic, crud. Moleculele sale active sunt eliberate atunci cand cateii de usturoi sunt zdrobiti,

Bine de stiut: Usturoiul crud, zdrobit, e absorbit mai usor daca e amescat cu un pic de ulei de masline.

Ceaiul verde, au demonstrat cercetatorii chinezi in urma unui studiu realizat cu ajutorul a 70.000 de femei, poate reduce cu aproape 40 % riscul cancerului de colon. „Responsabili” sunt polifenolii din ceai, care sunt capabili sa blocheze invazia tesuturilor de catre celule straine, precum celulele canceroase. Polifenolii au si capacitatea de a inhiba cresterea tumorala. In plus, ceaiul verde e un excelent detoxifiant, ceea ce favorizeaza eliminare toxinelor cancerigene.

Citeste mai multe pe Clickpentrufemei.ro

Foto: e-feminin.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii