A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833877.1345.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ursii gigantici ai printesei Charlotte au ajuns in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-05-2015, ora 11:52

Ursii gigantici ai printesei Charlotte au ajuns in Romania

Articol de Cristian Amariei
Primele jucarii ale printesei Charlotte au ajuns in Romania. Sunt doi ursi de plus care au peste trei metri inaltime. Cele 80 de animale care traiesc in cea mai mare rezervatie de ursi din Europa au de cateva zile colegi noi - doi ursi gigantici de plus, primele jucarii oferite celui mai mic membru al familiei regale britanice, printesa Charlotte.

Jucariile uriase au fost confectionate la comanda unei celebre case de pariuri, pentru a marca nasterea printesei Charlotte, eveniment sarbatorit in toata Marea Britanie la inceputul acestei luni, relateaza digi24.

Ursii de plus, care au inclusiv coroane, au fost gata dupa doua luni de munca si au facut turul Londrei - au fost la St. Mary's Hospital, unde s-au nascut cei doi copii ai Printului William si Ducesei de Cambridge, si au ajuns inclusiv la Buckingham Palace si la Wesminster Abbey, cladirea care gazduieste Parlamentul britanic.

La ideea Asociatiei Mondiale pentru Protectia Animalelor, animalele de plus au fost donate rezervatiei Libearty, unde au ajuns cu un camion de mare tonaj.

Ursii sunt primele doua exponate ale viitorului Muzeu European al Ursilor de Plus, care va fi infiintat la Zarnesti.

Din cauza dimensiunii considerabile a jucariilor, administratorii cladirii au fost nevoiti sa sparga un geam, pentru ca obiectele de muzeu sa ajunga la locul rezervat.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii