A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832231.4592.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Urmarile atentatelor din Paris. Polonia anunta ca nu mai accepta cotele de imigranti impuse de UE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-11-2015, ora 09:28

Urmarile atentatelor din Paris. Polonia anunta ca nu mai accepta cotele de imigranti impuse de UE

Articol de Cristian Amariei
Dupa atentatele de vineri seara de la Paris, Polonia nu va putea respecta acordurile europene privind relocarea imigrantilor, a scris sambata ministrul de externe polonez desemnat Konrad Szymanski.

E un prim semn ca atentatele de vineri ar putea submina grav politica Uniunii Europene privind refugiatii, transmite Reuters.

Intr-un comentariu publicat pe portalul de stiri (cu orientare de dreapta) wPolityce.pl, Szymanski a declarat ca viitorul guvern conservator polonez nu este de acord cu angajamentul asumat de fostul guvern de la Varsovia de a accepta sa imparta povara relocarii imigrantilor pe intreg teritoriul UE si ca acum, "in fata evenimentelor tragice din Paris, nu vedem posibilitatile politice de a implementa (aceste acorduri)".

"Decizia (Consiliului UE) este valabila pentru toate tarile UE, dar implementarea sa este foarte greu de imaginat astazi. Va trebui sa asteptam decizia Curtii de Justitie a UE, o reactie a Bruxelles-ului", a declarat totodata Szymanski intr-un interviu acordat postului de radio RMF FM.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii