A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661808.0361.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Unul dintre cei mai rari pesti din lume, prins in Canada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2013, ora 10:02

Unul dintre cei mai rari pesti din lume, prins in Canada

Articol de Madalina Irimia

Un peste dintr-o specie ciudata, care traieste in oceane, la peste 900 de metri adancime, a fost prins doar pentru a doua oara in istorie, scrie Daily Mail.

Pestele, din specia chimera, masoara 0,9 metri lungime, are un nas lung si foarte ascutit, o gura cu dinti foarte ascutiti si spini veninosi.

Exemplarul de fata, care probabil s-a aventurat foarte aproape de suprafata apei, a fost prins de pescarii canadieni, in apele aproape inghetate din stramtoarea Davis din Canada. La inceput, pestele a fost confundat cu un rechin goblin, dar pana la urma specialistii si-au dat seama ca au de-a face cu o chimera cu nasul lung.

Pana acum, a mai fost prins un singur alt peste din aceasta specie, in stramtoarea Hudson. Probabil, acesti pesti traiesc la adancimi de peste 1.000 de metri”, a declarat cercetatorul Nigel Hussey, cel care a identificat exemplarul ca facand parte din specia chimera cu nasul lung.

Sursa: gandul.info

     
Tag-uri: peste, Canada, ocean
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii