A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758877.1086.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost condamnat la moarte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-05-2014, ora 18:14

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost condamnat la moarte

Articol de Madalina Irimia

Liu Han, un magnat chinez, despre care se spune ca avea legaturi cu Zhou Yongkang, fostul sef al Securitatii din China, a fost condamnat la moarte, scrie stirileprotv.ro.

Un tribunal din Hubei i-a gasit pe Liu Han si pe fratele sau, Liu We, vinovati de crima organizata, coruptie si legaturi mafiote, relateaza BBC, citand Xinhua.

Liu Han, unul dintre cei mai bogati 250 de oameni din China, a primit alaturi de fratele sau condamnare la moarte pentru o serie de crime comise incepand cu anul 1993.

Despre Liu Han, care detinea una dintre cele mai mari companii miniere din provincia Sichuan (sud-vestul Chinei) se spune ca avea legaturi cu fostul membru al Comitetului Permanent al Biroului Politic al PCC, Zhou Yongkang.

Cei doi frati au fost judecati intr-un dosar de crima si coruptie cu ramificatii uriase in China si in care sunt implicati si politicieni. Alte 36 de persoane au fost gasite vinovate in acest dosar.

Anul trecut unul dintre cei mai influenti politicieni chinezi din ultimul deceniu - Zhou Yongkang, fost director al Serviciului de securitate interna - a fost plasat in arest la domiciliu, fiind acuzat de acte de coruptie.

Foto: johnib.wordpress.com, b365.ro

     
Tag-uri: magnat, condamnare, moarte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii