A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663979.7512.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Universul Fast & Furious se extinde. Ce mega surpriza se pregateste la Hollywood
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-11-2015, ora 16:04

Universul Fast & Furious se extinde. Ce mega surpriza se pregateste la Hollywood

Articol de Madalina Irimia
Fast & Furious nu se opreste dupa moartea lui Paul Walker, ba din contra. Universul facut cunoscut de regretatul actor, dar si de Vin Diesel, Michelle Rodriguez ori Ludacris va avea parte de noi directii.

O serie de prequeluri si spinoffuri sunt deja in discutii la Hollywood, iar producatorii de la Universal Studios au planuri mari, scrie Variety.com, dupa ce Vin Diesel a anuntat ca se va ocupa de inca trei parti ale seriei Fast & Furious.

Pe langa cele trilogia pregatita de Vin Diesel, studiourile Universal vor sa mai faca si alte filme care sa aiba legatura cu Fast & Furious, unele dintre acestea avand ca subiect evenimente petrecute in timpul aventurilor lui Dominic Toretto si Brian O'Conner, insa cu alte personaje in prim plan.

"Am imaginat povesti ce tin de mai multe personaje. Lucram de multa vreme la ideea asta. Avem pe mana o franciza extrem de ofertanta si suntem hotarati sa ne ocupam de ea cu toata atentia", a spus Vin Diesel.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii