A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728075296.3232.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ungureanu: Am avut ministri AMENINTATI CU MOARTEA. Am fost si eu amenintat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-03-2013, ora 15:52

Ungureanu: Am avut ministri AMENINTATI CU MOARTEA. Am fost si eu amenintat

Articol de Cristian Amariei

Fostul premier a facut cateva afirmatii socante la Realitatea TV. Mihai Razvan Ungureanu a marturisit ca el si familia sau au primit amenintari.

"Au fost ministri care sub presiunea telefoanelor, a injuraturilor, a amenintarilor, izbucneau in lacrimi in cabinet. Si le spuneam nu-ti joci libertatea in folosul unor grupuri infractionale. Eu nu uit aceste lucruri. Nu se poate ca un ministru al unui cabinet, sunt convins ca asta i s-a intamplat si lui Emil Boc, si lui Victor Ponta, sunt ministri care sunt striviti sub presiunea jocurilor economice. Ministrii ajung intr-o pozitie servila fata de partidul care ii pune in functii. Am avut ministri care au fost amenintati cu moartea de catre reprezentanti ai acestor grupuri subterane, care au avut carnet de partid peste tot", a declarat Mihai Razvan Ungureanu, in emisiunea Jocuri de putere, de la Realitatea TV.

Integral pe realitatea.net

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii