A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662037.7683.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Unghiile false - avantaje si dezavantaje
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2013, ora 11:35

Unghiile false - avantaje si dezavantaje

Articol de Madalina Irimia

In incercarea de a arata perfect, multe femei aleg asa-numitele unghii tehnice in locul manichiurii clasice. Variantele pe care le ai dispozitie sunt numeroase: unghii false cu tips gel, constuctie gel, protectie pe unghia naturala gel, french construit, french de suprafata, prelungirea patului unghiei, unghii stileto, nail art cu sclipici, microperle, scoici, design cu geluri colorate….. si lista ar putea continua. Rezultatul? Mainile tale vor arata perfect ingrijite, la orice ora din zi si din noapte! Pare simplu, dar asta nu inseamna ca nu exista si parti negative… Afla tot ce trebuie sa stii despre unghiile false:

Avantaje:

1. Maichiura cu un aspect impecabil pentru mult timp

Marele avantaj al unghiilor false este ca nu trebuie sa iti refaci manichiura la fiecare 4-5 zile, asa cum ar fi normal in mod obisnuit. Unghiile false rezista mai mult timp si in plus, gelul aplicat nu sare de pe unghii. Asadar, nu esti luata niciodata pe nepregatite daca trebuie sa pleci in graba la un eveniment important.

Citeste pe noifetele.ro continuarea articolului.

Foto: nailfrenzy.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii