A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830094.7224.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Unde se vede LIGA I la TV in perioada 2014-2019
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-04-2014, ora 16:08

Unde se vede LIGA I la TV in perioada 2014-2019

Articol de Cristian Amariei

Posturile Look TV si Transilvania Live au incheiat un memorandum de intelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea in direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I si Cupa Ligii.

Radiodifuzorii TRANSILVANIA LOOK S.A. (detinator al licentei pentru postul TV „Look TV”) si NCN STUDIO TV S.A. (detinator al licentei pentru postul TV „Transilvania Live”) au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd., compania care a semnat in data de 4 martie 2014 Contractul de cesiune de drepturi mass-media, prin care Intel Sky Broadcast Ltd. a achizitionat de la Liga Profesionsita de Fotbal drepturile comerciale de mass-media privind meciurile de fotbal din cadrul Campionatului Liga 1 pentru perioada 2014-2019 si din cadrul Cupei Ligii pentru perioada 2015-2019, anunta Citynews.

Potrivit memorandumului de intelegere semnat, Intel Sky Broadcast Ltd. va dobandi dreptul de proprietate asupra TRANSILVANIA LOOK S.A. si NCN STUDIO TV S.A., iar cei doi radiodifuzori vor primi drepturile aferente difuzarii in direct, inregistrari, rezumate, on-line si mobile, a meciurilor de fotbal din Campionatul Liga 1 si Cupa Ligii.

Foto: tikitaka.ro

     
Tag-uri: drepturi, TV, Liga I
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii