ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-10-2016, ora 10:54

Una dintre cele mai valoroase 5 companii din lume investeste in Iasi! 400 de locuri de munca, create

Articol de Madalina Irimia
Amazon Romania inaugureaza noul Centru de Dezvoltare si Tehnologie din Iasi, creand 400 de locuri de munca permanente care se adauga celor 600 pe care compania le are deja in Romania.

Noul sediu Amazon din Romania gazduieste patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services si Digital Imaging, toate fiind implicate in dezvoltarea solutiilor tehnologice si consolidarea operatiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon angajeaa de regula ingineri si dezvoltatori software, cercetatori, analisti de business, specialisti in comert sau manageri de conformitate, scrie Business Magazin.

„Din 2005 si pana acum, Amazon a investit la nivel local aproximativ 40 de milioane de euro si a creat 600 de locuri de munca. Este vorba de joburi inovatoare, cu o valoare adaugata mare pentru ca vorbim despre recrutarea de ingineri software, cercetatori, analisti de date sau dezvoltatori de continut”, a declarat Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Amazon este prezent pe piata din Romania de 11 ani.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii