A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661959.5125.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Una dintre cele mai mari descoperiri legate de ciocolata cu lapte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-11-2016, ora 10:19

Una dintre cele mai mari descoperiri legate de ciocolata cu lapte

Articol de Madalina Irimia
Oamenii de stiinta au descoperit modalitatea prin care pot crea ciocolata cu lapte care sa aiba aceleasi proprietati benefice ca cele ale ciocolatei amare, fara a-i modifica gustul.

Compusii fenolici din coaja alunelor sunt cei care pot da ciocolatei cu lapte aceleasi proprietati antioxidante ca ale celei amare, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Carolina de Nord.

In cadrul cercetarii, 80 de persoane au gustat mostre de ciocolata cu lapte, cu extract din coaja alunelor, si mostre de ciocolata cu lapte obisnuita, scrie Gustarte.ro.

Potrivit rezultatelor studiului publicat in Journal of Food Science, oamenii nu au facut diferenta intre cele doua tipuri de ciocolata.

"Aplicat produselor comerciale, extractul de coaja de alune permite consumatorilor sa se bucure de acelasi gust al ciocolatei cu lapte, dar sa fie expusi in acelasi timp unor compusi care s-au dovedit benefici pentru sanatate", a declarat Lisa Dean, unul dintre autori, pentru EurekAlert, noteaza The Independent.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii