A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831897.1001.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un tanar de 31 de ani a castigat un MILION de dolari intr-un mod inedit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-08-2015, ora 15:09

Un tanar de 31 de ani a castigat un MILION de dolari intr-un mod inedit

Articol de Cristian Amariei
Un tanar in varsta de 31 de ani din Irlanda de Nord a realizat intr-un timp relativ scurt ceea ce milioane de oameni viseaza sa faca intr-o viata: sa calatoreasca in toata lumea.

Johnny Ward, in varsta de 31 de ani, originar din Irlanda de Nord, a castigat un milion de dolari muncind numai pe laptopul sau si apoi a calatorit in toata lumea, potrivit Elite Daily.

Multi se intreaba cum e posibil sa se intample asa ceva, dar totul a fost posibil dupa ce Johnny a infiintat un site de calatorie OneStep4Ward.

Dupa ce acesta a facut acest lucru, Johnny a reusit sa-si implineasca visul si a vizitat 152 de tari. Visul lui este sa calatoreasca in 193 de tari de pe tot globul.

Treptat, blogul lui de calatorie s-a transformat intr-o adevarata companie de media - Step4Ward Media - care cuprinde alte cateva sute de siteuri. Tot ce face Johnny este sa lucreze de pe laptopul sau oriunde s-ar afla. El distribuie imagini spectaculoase din toata lumea si povesteste diverse experiente traite in cele mai frumoase locuri de pe pamant.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: tanar, castig, metoda
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii