A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629947.4424.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un tamplar a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2014, ora 10:53

Un tamplar a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume!

Articol de Madalina Irimia

Un tamplar blond cu ochii albastri este, oficial, cel mai chipes barbat din lume. L-a ales un juriu exigent, la capatul a doua saptamani de intreceri desfasurate in statiunea britanica Torbay. Probele au fost diverse, de la intreceri sportive la navigatie, actorie sau dans. Iar spectacolul de pe scena, din seara marii finale, a facut toti banii, scrie a1.ro.

A fost momentul de glorie al danezului de 23 de ani. In aplauzele spectatorilor si ale celorlalti concurenti, Nicklas Pedersen a primit titlul de cel mai aratos barbat din lume. A parut coplesit de emotie, dar nu a plans, asa cum declarase ca va face.

Nicklas i-a surclasat pe concurentii din Nigeria si Mexic, care au ocupat urmatoarele trepte ale podiumului. Un podium inedit, pentru ca inaintea finalei marii favoriti erau reprezentantii Tarii Galilor, Olandei si Columbiei.

Noul Mister World este de profesie tamplar, dar spera ca odata cu celebritatea va obtine si sansa de a intra in lumea filmului. Cand nu prelucreaza lemnul, danezul isi lucreaza muschii. E pasionat de sport. Merge la sala, joaca fotbal si inoata.

     
Tag-uri: tamplar, juriu, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii