A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661699.8845.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un stomatolog american a infectat 7.000 de persoane cu HIV
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-03-2013, ora 16:01

Un stomatolog american a infectat 7.000 de persoane cu HIV

Articol de Madalina Irimia

Un stomatolog neglijent din statul Oklahoma a supus riscului infectarii cu virusul HIV si cu alte boli infectioase aproximativ 7.000 de pacienti, din cauza ca nu a sterilizat bine materialul utilizat, au anuntat ieri autoritatile sanitare.

Autoritatile nu erau in masura sa spuna daca toti acesti pacienti au fost infectati, dar i-au indemnat pe toti cei care au primit ingrijiri in acest cabinet stomatologic din Tulsa sa efectueze teste in vederea depistarii, intr-o clinica, in mod gratuit.

"Nu stim de cand dureaza aceste practici indecente, deci recomandam ca toti pacientii doctorului (Scott) Harrington sa efectueze teste pentru depistarea hepatitei B, hepatitei C si virusului HIV" - virusul imunodeficientei umane, care provoaca SIDA -, a anuntat intr-un comunicat Departamentul Sanatatii din statul Oklahoma.

In afara de material ruginit, autoritatile au descoperit medicamente cu termenul de valabilitate expirat de mult timp, inclusiv un flacon care ar fi trebuit aruncat la gunoi din... 1993.

Sursa: mediafax.ro

Foto: news.nationalpost.com

     
Tag-uri: stomatolog, HIV, pacienti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii