A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664160.3196.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un roman, erou la Paris. A salvat 20 de oameni din fata gloantelor trase de teroristi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-11-2015, ora 10:36

Un roman, erou la Paris. A salvat 20 de oameni din fata gloantelor trase de teroristi

Articol de Madalina Irimia
Nicolas Sfintescu e unul dintre eroii de la Paris care a salvat zeci de vieti in atentatele teroriste. Proprietar al unui cafenele, aproape de zona unde atacatorii au deschis focul, barbatul si-a salvat mai multi clienti din fata gloantelor trase de acestia.

Localul sau se afla chiar vizavi de restaurantul unde un terorist a ucis cel putin 5 persoane, relateaza BBC.

Cand a auzit impuscaturile, Nicolas Sfintescu a reactionat rapid pentru a-si proteja clientii. I-a indemnat rapid sa treaca sub mese si in spatele barului. "Am stat vreo zece minute inainte sa ne ridicam in picioare, apoi cativa oameni au mers sa vada ce se intampla. Eu nu m-am dus, nu am vrut sa vad oameni morti", a povestit el.

Cand unii barbati au vrut sa iasa, Sfintescu le-a cerut clientilor sai sa intre inapoi in local, pentru ca afara e periculos.

Barbatul a luat apoi decizia de a muta pe toata lumea in apartamentul lui, situat deasupra localului. Erau cam 20 de persoane, le-a dat mancare si cateva sticle de vin. La ora 4 dimineata, politistii le-au spus ca e sigur sa iasa din casa. Abia atunci si-au dat seama ce tragedie a avut loc la cativa pasi de ei: "Pe jos era sange si se vedeau gaurile lasate de gloante in ferestrele La Cosa Nostra", a spus Nicolas.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: roman, erou, paris, atentate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii