ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-02-2015, ora 09:28

Un roman a ingrozit Anglia cu metoda sa de JAF. Ce s-a intamplat cu prada de un milion de lire

Articol de Madalina Irimia
La doar 26 de ani, Gheorghe Cretu se poate lauda ca a inventat o noua metoda de jaf, pe care a pus-o in practica in oraselul Watford.

Romanul a comis probabil cel mai indraznet jaf din istoria localitatii, scrie ziarul local ‘Watford Observer’. Pentru a crea o diversiune care sa tina ocupate foartele de ordine, el a provocat o serie de incendii in centrul orasului, apoi, in vreme ce politistii si pompierii incercau sa tina situatia in control, a jefuit trei magazine de bijuterii in alta parte a orasului. Mai mult, romanul a instalat si bariere improvizate pe rutele de acces de la locul incendiului pana la scena jafurilor.

Gheorghe Cretu a fost, in cele din urma, prins in cursul unui alt jaf, in localitatea Milton Keynes, impreuna cu doi complici, si ei romani. Tribunalul l-a condamnat la doi ani si trei luni de inchisoare, in schimb tovarasii sai au fost eliberati, procurorii spunand ca nu au suficiente probe pentru a-i inchide.

Mai important, prada din aceste jafuri, estimata la un milion de lire sterline (5,94 milioane lei) nu a fost gasita de anchetatori. Este vorba despre bijuterii si ceasuri de lux.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii