ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-11-2016, ora 10:02

Un pui de urs brun a „testat” facilitatile unui parc dintr-un oras siberian

Articol de Cristian Amariei
Un locuitor al unui oras din Siberia a surprins cu ajutorul camerei de filmat un pui de urs brun care a ''testat'' facilitatile unui loc de joaca pentru copii, scrie vineri UPI.com.

Inregistrarea video, realizata la un loc de joaca din orasul Kolpasevo, indica un pui de urs brun care incearca sa foloseasca un leagan, insa reuseste cu greu acest lucru din cauza dimensiunilor sale.

Serghei Ielnikov, padurar pentru regiunea Kolpasevo, a declarat ca puiul de urs apartinea unei companii de circ care se afla in zona respectiva pentru sustinerea unor spectacole. Padurarul a adaugat ca ursul, care avea un colier la gat, se afla sub supravegherea unui ingrijitor chiar daca in inregistrarea video nu apare persoana respectiva.

''Am primit mai multe telefoane de la localnici care au vazut ursul in parc, dar am aflat ulterior ca puiul de urs brun fusese scos la plimbare de ingrijitorul sau'', a spus Ielnikov, adaugand ca nu crede ca puiul de urs era periculos din moment ce apartinea unei companii de spectacole de circ si se afla sub supravegherea ingrijitorului, conform cotidianului Siberian Times, citat de UPI.com.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: urs, parc, siberia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii