A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672838.5633.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un produs alimentar ajuta la vindecarea ranilor atunci cand antibioticele nu dau roade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2014, ora 12:33

Un produs alimentar ajuta la vindecarea ranilor atunci cand antibioticele nu dau roade

Articol de Cristian Amariei

Prea mult zahar poate dauna sanatatii dar pe de alta parte, studiile demonstreaza ca exista o metoda prin care acest aliment ne poate salva viata.

Rezultatele unui nou studiu demonstreaza ca aplicarea zaharului direct pe rani, ulcer varicos sau chiar amputari ajuta la vindecare atunci cand antibioticele sau alte tratamente nu dau roade.

Studiul a fost coordonat de Moses Murandu, acum lector la Universitatea Wolverhampton. Originar din Zimbabwe, Murandu a crescut vazandu-l pe tatal lui cum utiliza zaharul pentru a reduce durerea provocata de rani.

Zaharul absoarbe apa din rana alcatuind un fel de pansament. Avand in vedere ca bacteriile nu pot supravietui fara apa, procedeul permite accelerarea vindecarii. Cand Murandu s-a mutat in Anglia, el a observat ca aici zaharul nu era utilizat in medicina traditionala.

Unul dintre pacientii tratati in studiul condus de Marandu a fost Alan Bayliss, care suferise o amputare deasupra genunchiului a drept, din cauza ulcerului varicos. In timpul interventiei chirurgicale, i-a fost inlaturata si o vena din piciorul stang.

Integral pe descopera.ro

     
Tag-uri: zahar, rana, antibiotice
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii