ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2015, ora 12:15

Un prezentator TV din Marea Britanie i-a gresit numele presedintelui Estoniei. Reactia neasteptata a demnitarului

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, a intrerupt un interviu in direct la postul de televiziune britanic Sky News si si-a smuls ochelarii de la ochi si casca din ureche, dupa ce prezentatorul i-a gresit numele.

Dermot Murnaghan, care prezenta buletinul de stiri duminica dimineata la Sky News, urma sa il intervieveze pe presedintele eston, dar a inceput prin a i se adresa cu "domnul Hendrik", in loc sa foloseaca numele de familie al presedintelui, Ilves, potrivit Mediafax.

Seful statului eston s-a uitat in jos si a zambit nemultumit, inainte de a-l intrerupe pe prezentator. El si-a smuls apoi ochelarii de la ochi si casca din ureche, spunand ceva despre "folosirea corecta a numelui", desi afirmatia nu s-a putut auzi in intregime. Cei doi nu au mai spus nimic timp de aproximativ sapte secunde, dupa care presedintele eston si-a dat ochii peste cap, intr-un semn de exasperare. Fara sa para afectat de greseala pe care o facuse, Murnaghan a anuntat o "privire rapida" la buletinul meteorologic.

Interviul cu Ilves, prin legatura video din Munchen, fusese programat pentru a discuta reactia presedintelui eston dupa ce liderul rus, Vladimir Putin, a fost acuzat de ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, ca se poarta ca un "tiran de la jumatatea secolului XX" in cazul Ucrainei. Interviul ar fi fost reluat mai tarziu in cursul zilei.

Foto: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii