ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-08-2016, ora 14:02

Un olandez a fost exclus de la Jocurile Olimpice dupa ce a baut toata noaptea in Rio

Articol de Cristian Amariei
Un gimnast olandez a fost exclus de la Jocurile Olimpice dupa ce a baut o noapte intreaga in Rio, incalcand astfel regulile impuse de oficialii batavi delegatiei care a facut deplasarea in Brazilia.

Yuri van Gelder a sarbatorit calificarea in finala de la inele printr-o noapte de distractie. Sportivul in varsta de 33 de ani a parasit Satul Olmpic sambata seara si a revenit abia duminica dimineata, dupa ce a consumat din plin bauturi alcoolice.

Prin acest gest, el a incalcat insa regulile stricte, care le interzic sportivilor prezenti la Rio sa paraseasca locatia sau sa consume bauturi alcoolice, scrie The Guardian.

Pedeapsa a fost una pe masura, olandezul fiind exclus de la Jocuri si ratand astfel sansa de a se lupta pentru o medalie.

"E groaznic pentru Yuri, insa acest tip de comportament e inacceptabil. In termeni sportivi, e un dezastru, dar nu am avut de ales", a declarat Maurits Hendriks, ambasadorul lotului olandez de la Olimpiada.

Olandezii au cateva reguli stricte pentru sportivii calificati la Olimpiada, acestia neavand voie sa mearga in Rio sau sa ramana in zona salilor e concurs dupa ce si-au incheiat evolutiile

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii