A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831355.348.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un oficial WTA face o declaratie incredibila despre Simona Halep
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-09-2015, ora 11:27

Un oficial WTA face o declaratie incredibila despre Simona Halep

Articol de Cristian Amariei
Infrangerea pe care Simona Halep a suferit-o in semifinalele turnelui de la US Open continua sa starneasca ecouri, iar acum a venit randul unui oficial WTA sa faca o declaratie neasteptata.

Un oficial din departamentul de comunicare al WTA, Courtney Nguyen, spune ca eliminarea Simonei Halep nu a reprezentat nicio surpriza.

Simona Halep se afla pe locul doi in clasamentul WTA si era clar favorita, insa Nguyen afirma ca rezultatul a fost unul firesc.

"N-a fost nicio surpriza ca Simona a pierdut. Toata lumea se astepta ca Pennetta sa o invinga pe Simona. Adevarata surpriza de la US Open a fost eliminarea Serenei Williams. Este una dintre cele mai mari surprize din istorie. Primul moment in care mi-am dat sema ca Serena va pierde a fost abia cand Vinci avea trei mingi de meci", a spus Nguyen, in cadrul unei emisiuni radio.

Simona Halep a fost invinsa de Flavia Pennetta in semifinalele de la US Open, iar apoi italianca a invins-o pe Roberta Vinci in finala.

Sportiva noastra isi va relua, incepand de luni, programul, urmand a evolua la Guangzhou.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: simona halep, wta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii