A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757415.5821.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un nou studiu dezvaluie ce le face pe femei fericite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-03-2014, ora 07:01

Un nou studiu dezvaluie ce le face pe femei fericite

Articol de Madalina Irimia

55% dintre femeile din Romania declara ca sunt fericite cu viata pe care o au. Factorul care influenteaza in cea mai mare masura fericirea unei femei este atitudinea ei fata de viata, se arata intr-un studiu realizat de Discovery Networks, despre principalele surse ale fericirii in randul persoanelor de sex feminin.

Dupa "Species", un studiu complex despre comportamentul tinerilor barbati din Europa, realizat in 2008, Discovery si-a propus sa afle ce anume le face pe femeile din ziua de azi sa se simta implinite, in contextul carierei, al familiei si al societatii in general.

Intitulat "She: In cautarea fericirii ei", studiul exploreaza toate aspectele importante - de la relatii pana la familie si cariera - pentru a dezvalui ce anume le face pe femei fericite. Cercetarea a fost realizata in a doua jumatate a anului 2012, pe un esantion de 5500 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 49 de ani, din 11 tari din Europa (inclusiv Romania), Rusia si Africa de Sud, abordand subiecte foarte diverse, precum partenerul ideal, atitudinea fata de munca si relatia dintre femei si pozitiile de putere, banii sau impatirea responsabilitatilor casnice. Imbinand rezultatele chestionarelor online cu o serie de interviuri in profunzime cu femei din cele unsprezece state, raportul ofera o perspectiva solida si fascinanta asupra vietii femeilor din ziua de azi.

Integral pe realitatea.net

Foto: medifastcalifornia.com

     
Tag-uri: femei, Romania, studiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii